Welkom bij Landgoed de Hilkensberg

Ons landhuis heeft 12 sfeervol ingerichte hotelkamers en 10 gezellige houten huisjes waar je in kan verblijven. In de ochtend maken we graag een ontbijtje voor je klaar waarbij we rekening houden met jouw wensen. Neem een duik in onze natuurzwemvijver, speel een spelletje in onze Tuinkamer, schuif aan bij ons dagelijkse kampvuur en ontmoet onze dieren tijdens een wandeling over het landgoed. We nodigen je graag uit om ons landgoed te komen ontdekken.

 

Luxe hotelkamers

Luxe hotelkamers

Ons landhuis beschikt over 12 sfeervol ingerichte hotelkamers. We hebben 2-persoons, 3-persoons en 4-persoons kamers met elk een eigen badkamer, tv en WiFi. Er zijn verschillende fijne plekken om gezellig samen te komen of tot rust te komen: de tuinkamer, het paviljoenhuis, de stilteruimte en onze grote tuin met verschillende zitplekjes. In het hotel vind je ook onze landelijke keuken, waar je zelf je kopje koffie of thee mag zetten en zelf je drankje uit de koelkast mag pakken. We vinden het fijn als iedereen zich thuis voelt bij ons!

Ontdek het landhuishotel

Sfeervolle, landelijke houten huisjes

Sfeervolle, landelijke houten huisjes

Een houten huisje is geschikt voor vier personen. De huisjes zijn aangepast aan de omgeving, gemaakt van natuurlijke materialen en rustige kleuren. Zodra je hier binnenkomt ruik je de geur van het hout en ervaar je een gevoel van rust en waan je jezelf direct thuis in de natuur. Zowel binnenshuis als in de tuin of op de veranda van de huisjes tref je bijzondere plekjes aan om te ontspannen en te genieten.

Bekijk de houten huisjes

Ervaringen van onze gasten | Google reviews

Super freundliche Mitarbeiter, man fühlt sich sofort willkommen. Wir sind schon das 3.Mal dort und würden wieder gerne kommen. Das Essen ist toll. Alle Räume sind stillvoll dekoriert. Außenanlage sehr gepflegt.

Aylyan Karateke Avatar Aylyan Karateke
25 oktober 2022

Super ontvangst door de gastvrouw, gezellig hotel met fijne openbare ruimtes om te zitten. Aanrader, 1 nachtje was te kort. Wij komen zeker een keer terug.

Lisa Avatar Lisa
25 oktober 2022

Wat een prachtige omgeving!! De locatie is perfect. Personeel is meer dan vriendelijk en doen alles om het naar je zin te maken. Om verspilling tegen te gaan kun je de avond ervoor je ontbijt wensen doorgeven. Een heerlijk ontbijt. Ook zelf voor je natje en droogje te zorgen ging goed. De kamer was mooi met leuke details. We hadden een top tijd. Bedankt!

Mm Mm Avatar Mm Mm
25 augustus 2023

Fantastische plek die mogelijk nog leuker is buiten de vakantieperiodes. Maar nu was het heerlijk genieten met de kinderen. Ruime familiekamer, lekker ontbijt, grote zwemvijver waarin ik 's ochtends vroeg in alle stilte een duikje nam en genoot van de mooie omgeving, om toch even te ontsnappen aan de kinderdrukte. Het concept klopt, de bediening is vriendelijk. Helemaal top ! Ik kom graag eens terug om van de rust te genieten in onder andere jullie gezellige stiltekamer.

Saartje Polleunis Avatar Saartje Polleunis
25 oktober 2022